For Zombies at Trenton Art All Night

Trenton Arts All Night

We are pleased to announce that our For Zombies videos are an official selection of the first annual film festival at the Trenton Art All Night this weekend.  It starts this Saturday June 16th at 3 pm and runs for a full 24 hours through to 3 pm Sunday July 17th.  The full schedule is listed below.  Our own contributions are bold and italicized.

It’s not just about films.  There’s live music, photography and art on display as well as interactive events.  There’s a molten iron pour starting at 9 pm Saturday night.  We hope that’s not too interactive. That’s only appropriate.  Festivities take place in the historic Roebling Wire works.  Festivities take place inside the historic. Best of all, admission is free. 

Our videos are scheduled to screen at 6 am on Sunday.  That should be the right time to catch the all night crowd unaware and grab some breakfast.  We plan on attending and seeing ourselves on the big screen for the first time.

Saturday

Doors open at 3:00 PM

Kids’ Films and Animation

3:15 PM – “The Wonkidos: Getting Dressed!” Animated Short (6 min) All-Ages

3:21 PM – “Max and the Reaper” (6 min) All-Ages

3:27 PM – “Team Art” (2 min) All-Ages

3:30 PM – “The Driveway” (10 min) Mild Language

Comedy

3:40 PM – “Greyboys” (5 min) All-Ages

3:45 PM – “Yes, Hello!” (20 min) Strong Language and Adult Themes

4:05 PM – “What’s Your Problem?” (40 min) Strong Language

Short Drama

4:45 PM – “Bump” (7 min) Adult Themes and Strong Language

4:52 PM – “Powerless” (12 min) Adult Themes and Strong Language

5:04 PM – “Perhaps Never” (10 min) All-Ages

5:15 PM – “A Not So Simple Goodbye” (10 min)

5:25 PM to 6:15 PM – Brief Intermission (Room for more movies)

Action/Thrillers/Horror

6:15 PM – “Brielle and the Horror” Trailer (2min) mild violence

6:18 PM – “GREY” Trailer (1min) All-Ages

6:20 PM – “Shogun Cowboy” Trailer (1min) All-Ages

6:22 PM – “Insomnolent” (6 min) Adult Theme

6:30 PM – “Kill Casual” (10 min) Strong Language, Blood and Violence

6:45 PM -“Tormented” (87 min) Might be Canceled?

or

6:45 PM – “Channel 6 Late Night Saturday Double Shot Feature” (72 min) Strong Language, Drug Use, Blood and Violence

8:15 PM – “The Velvet Elvis” (112 min) Strong Language, Blood and Violence

10:15 PM – “Dead Weight” (89 min) Blood and Violence, Adult Themes and Language

11:45 PM – “Damned Wear Headphone” (45 minutes)  Strong and Vulgar Language, Nudity, Drug Use, Blood and Violence

12:30 AM – “Mary Horror” (90 min) Unrated: Strong Language, Blood and Violence

2:00 AM – “Spinky’s Singing Winky” (30 min) Adult Language and Themes

2:30 AM – “Warehouse 15” (48 min) Brief Nudity and Strong Language

4:18AM to 6:00 AM – Long Intermission (Room for more movies)

Waking up to ZOMBIES: Instructional Video and more for Zombies

6:00 AM – “Blobageddon” (5 min) mild blood

6:05 AM – “Cocktails for Zombies” (7 min) mild blood

6:12 AM – “First Aid for Zombies” (7 min) mild blood

6:19 AM – “Football for Zombies” (2 min) mild blood

6:21 AM – “Brewing for Zombies” (10 min) mild blood

6:31 AM – “Grilling for Zombies” (8 min) mild blood

6:40 AM – “X” (60 min) mild blood

Music Videos

7:40 AM – “Honah Lee: Girls” (3 min) All-Ages

7:45 AM – “Radio Eris: Chip Mind” (9 min) Adult Language

Art and Experimental Films

7:55 AM – “David E. Williams: Their Paper Cranes Ablaze” (5 min) All-Ages

8:00 AM – “Still Here” (3 min) All-Ages

8:04 AM – “Light, Water, Robot” (4 min) All-Ages

8:08 AM – “Kiss Kill” (14 min) All-Ages

Short Films featuring Cinematography by Malachi Matcho (AAN’s Video Captain)

8:22 AM – “About Sally” (7 min) All-Ages

8:29 AM – “Hamlet” (5 min) All-Ages

8:34 AM – “Untitled” (11 min) All-Ages

8:45 AM – “Total Psychotic Break” (25 min) Adult Theme

9:10 AM – “The Weight of a Kiss” (13 min) Adult Theme

Docu-SundayMorning

ShortDocumentaries

9:23 AM – “Street Justice” (6 min) All-Ages

9:29 AM – “Viaduct” (9 min) All-Ages

9:38 AM – “Where Hope Works” (16 min) All-Ages

9:54 AM – “A Vision for a Better Future” (12 min) All-Ages

10:06 AM – “Beyond Intentions” (5 min) All-Ages

10:10 AM – “Cold Wave” (4min) All-Ages

Long Documentary

10:04 AM – “Splitting Pairs, Woman to Woman: A Documentary On Divorce”  (26 min) – All-Ages

10:30 AM – “Pat’s Lunch: You’re Not Eatin’ No Junk” (25 min) All-Ages

11:00 AM – “Act of faith: planned integrated housing in Princeton NJ” (22 min) All-Ages

Beyond the Doors of Grounds for Sculpture – 11:30 AM to 3:00 PM Brief Nudity

11:30 AM– “Beyond the Doors of Grounds for Sculpture” Video 1 (30 min)

12:00 PM – “Beyond the Doors of Grounds for Sculpture” Video 2 (30 min)

12:30 PM – “Beyond the Doors of Grounds for Sculpture” Video 3 (30 min)

1:00 PM – “Beyond the Doors of Grounds for Sculpture” Video 4 (30 min)

1:30 PM – “Beyond the Doors of Grounds for Sculpture” Video 5 (30 min)

2:00 PM – “Beyond the Doors of Grounds for Sculpture” Video 6 (30 min)

2:30 PM – “Beyond the Doors of Grounds for Sculpture” Video 7 (30 min)

This entry was posted in Behind the Scenes and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply